Mic dejun cu banane, fulgi de ovaz si cacao

Ingrediente:

  • 1-2 banane
  • fulgi de ovaz
  • lapte
  • cacao
  • miere
  • optional, toppinguri (de exemplu fulgi de migdale)

Bananele se zdrobesc cu furculita. Se amesteca cu fulgii de ovaz, se acopera cu lapte, se adauga 2-3 lingurite de cacao si miere. Totul se amesteca bine, se toarna in pahare si se lasa peste noapte.

IMG_1228

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s