Briose cu mere si fulgi de ovaz

Ingrediente:

  • 2 mere curatate de coaja si date pe razatoare
  • 2 oua
  • 1 paharel iaurt grecesc
  • 3-4 lingurite de miere
  • vanilie
  • scortisoara din belsug
  • 2 1/2 masuri fulgi de ovaz
  • praf de copt
  • un varf de cutit sare
  • lapte de migdale (cat intra)

Marul se curata de coaja si se da pe razatoare. Separat, ouale se amesteca bine. Se adauga iaurtul, mierea. vanilia, scortisoara, praful de copt si sarea. Se adauga si merele rase si fulgii de ovaz, se completeaza cu lapte de migdale.

Compozitia se toarna in forme. Deasupra se pot presara fulgi de migdale, merisoare, etc. Se tin la cuptorul pre-incalzit 30-35 minute.

briose

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s