Scrob cu rosii, busuioc si mozarella

Ingrediente (pt 4 portii):

  • 150 gr rosii cherry taiate in jumatati
  • 1 lingura de ceapa tocata marunt (reteta originala era cu ceapa esalota)
  • 8 oua
  • sare grunjoasa
  • piper (de preferinta proaspat rasnit)
  • 2 linguri de busuioc verde proaspat tocat
  • o bucatica de unt
  • 125 gr mozarella taiata cubulete

Intr-o tigaie se incinge un pic de ulei si se caleste ceapa pana cand se inmoaie putin. Se pun si jumatatile de rosii timp de 2-3 minute. Se iau de de foc, se asezoneaza cu sare si piper.

Ouale se bat cu o lingurita de busuioc, sare si piper. Untul se pune in tigaie, si cand e topit, se adauga amestecul de oua. Se tin pe foc pana cand se coaguleaza ouale, amestecand cu o spatula de lemn. Se adauga amestecul cu rosii si cuburile de mozarella, se amesteca si se mai tine pe foc un pic pana se topeste mozarella.

Se presara restul de busioc si se serveste.

IMG_1098

Reteta originala aici.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s