Briose cu banane si fulgi de ovaz

Ingrediente (pentru 15 briose):

  • 2 banane bine coapte
  • 2 oua
  • 1 borcanel iaurt
  • 50 ml lapte
  • 200 gr fulgi ovaz
  • praf de copt
  • sirop de artar sau miere
  • scortisoara, vanilie, un varf de cutit sare
  • fructe de padure -200 gr afine, 200 gr zmeura

Bananele se zdrobesc cu o furculita si se amesteca cu ouale. Se adauga scortisoara, vanilia, sarea, praful de copt si siropul de artar. Se amesteca bine, apoi se adauga iaurtul, fulgii de ovaz si laptele (compozitia trebuie sa fie usor lichida).

Se umplu formele de briosa pana la mijloc, se aseaza fructe, apoi se completeaza cu compozitie. Se baga la cuptorul pre-incalzit timp de 25-30 minute.

Briose

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s