Chocolate crinkles

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 100 gr zahar (plus tavaleala)
  • 170 gr ciocolata (minim 50% cacao)
  • 85 gr unt
  • 210 gr faina
  • 20 gr cacao
  • 3 gr praf copt
  • 3 gr sare

Ouale se bat bine cu zaharul, pana cand zaharul e complet dizolvat. Separat se topeste ciocolata si untul, se amesteca cu ouale. Se adauga faina, cacaoa, praful de copt si sarea si se amesteca bine. Se baga la frigider, minim 2 ore (eu am lasat peste noapte).

Se incinge cuptorul la 170 grade. Se fac bile din aluat si se tavalesc bine prin zahar pudra. Se coc 12-13 minute. Se scot si se mai lasa 5-10 minute pe tava- biscuiții vor fi moi si aparent necopți cand ii scoateti din cuptor, dar se vor aranja frumos dupa racire.

Din cantitatile de mai sus au iesit 21 biscuiti marisori.

img_0081

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s