Rosii deshidratate

Ingrediente: pentru 800 gr rosii deshidratate (cam 7-8 borcanele mici) trebuie 5 kg rosii – cele mai bune sunt rosiile prunisoare.

fullsizerender-2
Se spala si se taie felii subtiri.Se aseaza intr-un singur rand in aparatul de deshidratat, se presara cu sare.

fullsizerender2
Deshidratarea dureaza  6-7 ore.

img_3201
Pe masura ce sunt gata,se scot intr-un castron. Peste ele se pune ulei de masline, usturoi zdrobit, cimbru sau dupa gust, alte condimente.
Se amesteca bine si se lasa cateva ore, sau peste noapte. Se aseaza in borcane mici si se pastreaza la frigider.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s