Salata de conopida coapta cu masline si capere

Ingrediente (pentru doua persoane):

  • o conopida
  • masline kalamata fara samburi (dupa gust)
  • 2-3 linguri capere
  • ulei masline
  • piper proaspat rasnit
  • fulgi ardei iute
  • coaja rasa de lamaie

Conopida se spala si se separa in buchetele mici. Intr-o tava se pune hartie de copt, apoi buchetele de conopida intr-un singur strat. Se stropesc cu ulei de masline si se baga la cuptor (200 grade) 20-30 minute.

Cand e gata, se amesteca intr-un vas cu restul ingredientelor.

Salata de conopida

Reteta originala aici.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s