Oua de prepelita invelite in fasii dovlecel

Ingrediente:

  • oua de prepelita
  • un dovlecel
  • zeama de la o lamaie
  • ulei masline
  • paprika sau fulgi de ardei iute

Ouale se pun la fiert, apoi se decojesc. Cu ajutorul peeler-ului se taie fasii subtiri din dovlecel – se pun cateva minute la marinat in zeama de lamaie amestecata cu ulei de masline si sare.

Se infasoara ouale in fasiile de dovlecel, se prind cu scobitoare si se orneaza cu paprika sau fulgi de ardei iute.

20160607_201122

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s