Inghetata de migdale

Ingrediente(pentru cele 6 portii din fotografia de mai jos, merg dublate cantitatile):

  • 200 gr curmale hidratate peste noapte
  • 100 gr migdale crude macinate
  • 250 ml lapte de migdale
  • 5 lingurite ulei de cocos
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 varf de cutit sare
  • sirop de artar dupa gust (eu l-am adaugat la sfarsit, dupa ce am gustat compozitia)

Toate ingredientele se baga la blender; compozitia se toarna in formele de inghetata si asta e tot 🙂

20160611_111148

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s