Sos caramel

Ingrediente (pentru cantitatea din imagine):

  • o cutie 400 ml lapte de cocos
  • 6 linguri sirop de artar
  • 2 linguri esenta de vanilie
  • 1 varf cutit sare

Toate ingrediente se pun intr-o craticioara cu fundul dublu si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand continuu. Se lasa pana se intareste un pic. Se lasa la racit, apoi se transfera intr-un vas. Se poate tine la frigider cateva zile.

sos caramel

Reteta originala aici si aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s