Chimichurri, sos argentinian pentru carne

Ingrediente (pentru castronelul din imagine):

  • 5 legaturi patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • zeama de la o lamaie si jumatate
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • jumatate de ardei iute (rosu)
  • ulei de masline (cat cuprinde)
  • o dusca de otet de mere

Toate se baga la blender si se mixeaza (uleiul de masline se pune treptat). Cand e gata se pune si otetul de mere.

Ideal este sa stea un pic inainte de a fi consumat, sa se patrunda aromele. Se poate pastra cateva zile la frigider.

Chimichurri

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s