Cubulete aperitiv cu somon

Ingrediente:

-3 felii de paine integrala/secara (patrate)
-400 gr crema de branza (am pus ricota si branza de vaci fina)
-50 gr smantana
-150 gr somon afumat
-1 plic gelatina
-marar
-sare,piper

Intr-o tava de cozonac se aseaza folie alimentara, in asa fel incat sa imbrace si peretii laterali. Pe fundul tavii se aseaza feliile de paine. Crema de branza se mixeaza cu smantana si se adauga somonul taiat cubulete si marar. Se pastreaza cateva bucatele de somon si fire de marar pt ornat.

Gelatina se pune intr-un bol, impreuna cu 3-4 linguri apa si se lasa cca 10 minute sa se umfle. Se pune bolul la microunde (400 grade) si se tine 10-12 secunde, cat se dizolva gelatina. Sa nu fiarba!
Gelatina se adauga peste compozitia de branza si se amesteca. Se toarna in tava,peste feliile de paine. Se niveleaza, se acopera tava si se da la frigider pt cel putin 1 ora. Se scoate  cu ajutorul foliei,se taie cubulete si se orneaza cu somon si fire de marar.

cuburi aperitiv cu somon si crema de branza

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s