Biscuiti cu unt si portocale

Ingrediente:

  • 200 gr unt (un pachet)
  • 2 portocale medii sau una mare
  • 3 linguri de miere
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 400 gr faina

Untul se topeste intr-o craticioara. Se rade coaja de la portocale, apoi se stoarce sucul. Se adauga ouale, faina, praful de copt si mierea. Compozitia se amesteca bine si se baga la frigider (minim 1 ora).

Se tin la cuptor 10-15 minute, pana se rumenesc usor.

Biscuiti cu portocale

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s