Ciuperci umplute

Ingrediente:

  • 8-10 ciuperci
  • 1 ceapa
  • cateva felii de sunca afumata/kaiser
  • telemea
  • 2-3 catei usturoi
  • cascaval/ parmezan
  • patrunjel
  • sare/piper

Ciupercile se spala si se taie cozile. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin unt, impreuna cu usturoiul. Cozile se toaca marunt si se adauga la calit, impreuna cu kaiserul taiat marunt. Se ia de pe foc, se adauga si telemeaua plus patrunjelul.

Ciupercile se umplu cu compozitia – deasupra se mai presara un pic de cascaval dat pe razatoare sau parmezan. Se tin la cuptor pana se rumenesc usor.20151201_135902

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s