Briose cu portocale si fulgi de cocos

Ingrediente (pentru 20-22 briose):

  • 4 oua
  • 175 gr zahar
  • 1 pachet de unt (200 gr)
  • coaja de portocala (confiata sau rasa)
  • 250 gr faina
  • 200 fulgi de cocos
  • zeama si pulpa de la 2 portocale mici (sau una mai mare)
  • 1 lingurita praf de copt

Ouale se freaca bine cu zaharul si coaja de portocala. Se adauga untul topit, apoi fulgii de cocos, faina cu praful de copt si sucul de portocale. Se amesteca toate bine.

Se umplu formele de briose pana la 3/4 (mai cresc la copt), deasupra se decoreaza cu o bucatica de portocala. Se tin la cuptorul incalzit inainte 20-25 minute.

20151121_165028

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s