Biscuiti cu kaki si scortisoara

Ingrediente (pentru aproximativ 24 fursecuri):

  • 2 fructe kaki bine coapte
  • o lingurita bicarbonat de sodiu
  • 250 gr faina
  • 1 ou
  • 150 gr zahar brun
  • 115 gr unt
  • scortisoara din belsug
  • 125 gr nuci maruntite
  • putina sare

Fructele se spala si se taie marunt. Se amesteca cu bicarbonatul si se lasa sa stea. Se da drumul si la cuptor sa se incalzeasca.

Faina se amesteca cu scortisoara si sarea. Separat, unul topit se amesteca cu zaharul, apoi se incorporeaza si oul. Se amesteca cu fructele taiate, apoi cu faina. Se adauga si nucile.

Pe o tava acoperita cu hartie de copt se formeaza fursecurile, apoi se baga la cuptor timp de 15-20 minute.

Fursecuri cu kaki si scortisoara

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s