Budinca de cus cus

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 400 gr cus cus
  • 2 banane
  • o mana de stafide
  • 2 oua
  • 1 fiola de rom
  • 2 linguri de smantana
  • scortisoara

Se fierbe laptele si se amesteca cu cus-cus-ul. Se adauga bananele pasate, ouale, stafidele, romul/ scortisoara si smantana. Se amesteca bine. Optional, se pot adauga si fructe decongelate (zmeura, mure), stoarse bine.

Se baga la cuptor timp de aproximativ 20 de minute.

Budinca de cus cus

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s