Tarta cu vinete si branza de oaie

Ingrediente:

  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 vanata medie
  • 1 capatana usturoi
  • 200 gr branza de oaie
  • 150 ml smantana
  • 2 oua
  • piper
  • busuioc din belsug

Cuptorul se pre-incalzeste – forma de tarta se unge cu unt. Se aseaza aluatul in forma si se baga la frigider. Se spala vinetele, se taie rondele. Se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline pana cand se inmoaie.

Usturoiul se curata si se toaca. Branza de oaie se paseaza cu smantana. Se adauga ouale, busuiocul, usturoiul, piper dupa gust.

Tarta cu vinete si branza de oaie

Se aseaza umplutura peste foietaj – deasupra se pun vinetele. Se tine la cuptor 30-35 minute.

Tarta cu vinete si branza de oaie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s