Palmieri din foietaj

Ingrediente:

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 2-3 linguri de zahar brun/alb
  • fulgi de cocos

Pe suprafata de lucru se presara o parte din zahar si fulgi de cocos.Se pune aluatul deasupra ,se presara cu restul de zahar/fulgi de cocos si se mai intinde cu sucitorul. Se ruleaza alternativ, din ambele parti,care apoi se suprapun.

Cu un cutit bine ascutit se taie felii de cca 1 cm grosime, care se aseaza in tava, pe hartie de copt, la distanta una de alta.
Se mai presara putin zahar deasupra. Se coc la cuptor preincalzit, foc mediu, circa 20 minute.

Palmieri din foietaj

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s