Muschiulet umplut

Ingrediente:

  • 2 muschiuleti de porc
  • carnaciori/cascaval,kaizer,sunca
  • 2-3 lingurite mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • curry
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti

Muschiuletul se spala, se taie pe lungime si se bate. Se unge cu mustar, se condimenteaza si se aseaza pe  un dreptunghi  de folie de aluminiu,cu partea condimentata pe folie.

Muschiulet umplut
Se repeta operatiunea cu mustar si condimente si pe cealalta parte.
Se aseaza pe mijlocul muschiuletului  fasii de carnacior, sunca, etc, se mai pune cimbru, usturoi si se ruleaza.

Muschiulet umplutMuschiulet umplut
Se impacheteaza in folia de aluminiu,se pune intr- o tava in care se pune apa de cca 3 degete.

Muschiulet umplut
Se da la cuptor preincalzit,la inceput la temperatura mai mare, apoi medie. Se verifica apa si se completeaza cand scade.
Se tine la cuptor cca 1 1/2 ora, verificand cam la 20′. In ultimul sfert de ora, se desface folia pt ca muschiuletul sa se rumeneasca un pic.

Muschiulet umplut

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s