Briose cu mure

Ingrediente (pentru 24 briose)

– 200 g faina
– 4 linguri fulgi de cocos (alternativ, am pus 4 linguri faina migdale)
– 4-5 linguri sirop de arțar
– 240 ml lapte
– 100g unt la temperatura camerei
– 2 ouăm
– 1 plic praf de copt
– fructe (mure, capsuni, etc)

Se bat ouale, apoi se amesteca cu restul ingredientelor lichide ( lapte, ou, sirop de artar) . Separat, se amesteca ingredientele solide (unt, faina, fulgi de cocos, praf de copt).

Se amesteca cele doua, se pune o lingura de copozitie în formele de brioșe apoi se adaugă fructele și iar compoziție pana ce forma e plina 3/4.

Briose cu mure

Se țin la cuptor 30min la 180 grade.

Briose cu mure

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s