Chifle cu ou la cuptor

Ingrediente:

  • chifle
  • unt
  • sunca/ prosciutto
  • branza rasa (telemea sau cascaval)
  • legume la alegere
  • oua

Se taie capacul chiflei si se scobeste miezul. Inauntru se pune un pic de unt, branza rasa, fasii de sunca, legume la alegere (gogosar, ceapa, etc) si un ou. Deasupra se mai presara un pic de branza.

Se pune chifla intr-o folie de aluminiu si se tine la cuptorul preincalzit timp de 20 de minute.

Reteta originala aici

Chifle cu ou la cuptor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s