Gogosele cu banane (banane mamdazi – reteta africana)

Ingrediente (pt aprox 25 gogosele)

  • 1 ou
  • 2-3 banane
  • 150 ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 225 gr faina
  • 1/2 plic praf copt
  • 2-3 linguri rase zahar

Bananele se paseaza, se amesteca cu oul, laptele, zaharul, faina si praful de copt.

Se lasa compozitia aprox 10 minute. Intr-o tigaie un pic mai adanca (gen wok) se pune ulei- cand e incins se pune compozitie cu o lingurita. Focul trebuie lasat mic, se fac foarte usor. Se prajesc pe ambele parti.

Gogosele cu banane (banane mamdazi)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s