Budinca de tapioca cu cocos (tapioca cous cous, reteta braziliana)

Ingrediente:

  • 500 ml apa
  • 500 ml lapte
  • 500 gr perle tapioca
  • 150 gr zahar
  • 300 gr fulgi de cocos
  • 1 cutie lapte condensat (350 ml) – de la Lidl

Se pune apa la fiert. Cand clocoteste, se amesteca cu zaharul si tapioca. Se adauga laptele si fulgii de cocos plus laptele condensat (atentie, trebuie amestecat intr-un vas mai mare). Se lasa cateva ore sa stea (preferabil peste noapte). Se tine acoperita cu o folie de plastic la frigider.

Budinca de tapioca cu cocos

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s