Piersici umplute cu crema de biscuiti amaretto

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 8-9 piersici mai mari
  • 100 gr biscuiti amaretto
  • 1 ou
  • 50 gr zahar
  • 20-25 grame cacao
  • putin unt

Piersicile se taie in jumatati si se scobeste miezul. Intr-un vas se amesteca miezul tocat marunt, amestecat cu biscuitii amaretto pisati (cel mai simplu e la mojar) si restul ingredientelor..

Jumatatile de piersica se aseaza intr-o tava. Cu compozitia rezultata se umplu piersicile, se mai pune o bucatica de unt deasupra si se baga la cuptor 45-50 minute.

Piersici umplute Piersici umplute

Piersici umplute

LE – merge foarte bine si in forme mai mici de ceramica, piersicile taiate feliute si deasupra o lingura de compozitie.

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s