Mic dejun cu fulgi de ovaz si banana

Ingrediente:

  • 2-3 linguri fulgi de ovaz
  • 2-3 lingurite chia
  • 2 linguri iaurt
  • lapte cat sa acopere cele de mai sus (eu am folosit de migdale)
  • topping – o banana taiata felii, sirop de artar si fulgi de migdale (se pot face diferite topping-uri, vezi linkul cu reteta originala)

Toate ingredientele se aseaza intr-un vas (ovazul, chia cu iaurtul si laptele se pot amesteca un pic inainte de a adauga topping-ul) si se lasa peste noapte.

Mic dejun cu fulgi de ovaz si banana

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s