Visine conservate

Ingrediente (pentru 5-6 borcane de 400 gr):

  • 3 kg visine fara samburi (se cantaresc dupa ce au fost scosi samburii)
  • 1 kg zahar
  • 10 aspirine pisate

Visinele se amesteca cu zaharul – se lasa cateva ore sa se topeasca zaharul, amestecand din cand in cand. Se pun in borcane. Aspirinele se piseaza si se presara in fiecare borcan.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s