Caponata siciliana

Ingrediente:

  • o vanata
  • un dovlecel mai mare
  • o ceapa sau o legatura de ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 8-10 ciuperci
  • masline fara samburi taiate rondele
  • optional, o lingura de capere (taiate)
  • jumatate de cutie rosii taiate
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingurita de zahar
  • 2-3 catei usturoi taiati marunt
  • 1 tija de telina apio
  • sare, piper (dupa gust)

Toate legumele se taie cuburi/felii mai mari. Ceapa se caleste in putin ulei. Se pun (in ordinea asta): apio, vinetele, usturoiul, ciupercile, maslinele, dovleceii, ardeiul gras. Se adauga rosiile taiate, otetul si zaharul. Se lasa sa fiarba un pic pana se inmoaie legumele.

Caponata siciliana

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s