Legume gratinate

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 brocolli
  • 1 cartof dulce (mai mare)
  • 2 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 200 gr telemea
  • unt pt uns tava
  • 1 lingura pesmet
  • sare, piper, condimente

Legumele se curata, se feliaza si se fierb putin, separat (3-4 min dupa ce apa clocoteste).Rosiile nu se fierb.
Intr-un castron se bat cele 2 oua, se adauga smantana si telemeaua rasa. Se mai opreste putina telemea de pus deasupra. In functie de cat e branza de sarata, se mai pune sare, piper si alte condimente dupa gust.
Se unge cu unt un vas termorezistent, se tapeteazacu pesmet si se aseaza legumele: intai cartoful dulce, apoii 2-3 linguri din compozitia cu oua, apoi dovlecelul, 1-2linguri de compozitie, buchetelele de brocolli  si restul de compozitie. Deasupra se pun felii de rosii si branza rasa.
Se da la cuptor,la trmperatura medie cca 30 minute.

Legume gratinateLegume gratinate

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s