Drob de pui

Ingrediente (pentru 2 tavi de drob):

  • 1 kg ficatei de pui
  • 9 oua
  • condimente pentru drob (se gasesc la Kamis sau Fuchs)
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 legaturi ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 3 linguri pesmet

Se taie ceapa plus varfurile albe de la ceapa verde si se pun la calit. Ficateii se spala/curata si se dau prin masina de tocat sau se taie marunt. 4 oua se pun la fiert (sa fie tari). Intr-un vas se pun ficateii, ceapa calita, ceapa verde (taiata marunt), restul de 5 oua crude, condimentele, mararul, patrunjelul si pesmetul. Se amesteca bine – daca compozitia e prea lichida se mai adauga o lingura de pesmet.

Tavile se ung cu un pic de unt si se acopera cu hartie de copt. Se toarna jumatate din compozitie, se aseaza ouale fierte, se toarna restul compozitiei.

Drob de puiDrob de pui

Se baga la cuptor la foc mediu aproximativ o ora, pana trec testul scobitorii.

Drob de pui

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s