Pasca

Ingrediente:

Pentru blat (blatul e cel de la prajitura cu visine, cantitatile sunt la jumatate):

  • 250 gr faina
  • 100 gr unt moale
  • 2 linguri smantana mai grasa
  • zeama de la jumatate de lamaie

Pentru umplutura:

  • 1 kg branza de vaci
  • 8 linguri rase zahar
  • 6 oua
  • 3-4 linguri gris
  • vanilie, rom
  • 200 gr stafide

Ingredientele pentru aluat se amesteca  pana se incorporeaza bine. Aluatul se intinde cu sucitorul si se aseaza in forma de tort, inclusiv pe partile laterale, pe hartie de copt.

Se amesteca branza cu zaharul, se adauga ouale si apoi restul de ingrediente.
Se da la cuptor , la foc mediu,pana se rumeneste.(cca 1 ora), in functie de cuptor.

Pasca

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s