Vafe cu brânză

Ingrediente (pentru 7-8 vafe):

  • 100 gr unt
  • 300 gr smântână
  • 375 gr făină
  • 200 gr parmezan şi brânză rasă (amestec de la Lidl)
  • 300 ml lapte
  • sare, piper
  • chimen din belsug
  • optional cateva felii de sunca taiate bucatele
  • se mai poate adauga si patrunjel sau marar

Se amestecă toate ingredientele până se obţine un aluat omogen. Gaufriera se unge cu un pic de unt şi se încălzeşte. Se toarnă 2-3 linguri de compoziţie în mijlocul plitei – vafa se coace până devine uşor aurie.

Merg bine şi cu sosul de brânză de aici.

Vafe cu branza

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s