Curry cu condimente indiene

Ingrediente:

  • o ceapa tocata potrivit
  • o conopida medie
  • 2 cartofi mai mari
  • 2 linguri linte
  • ghimbir(cat o nuca)
  • o ceasca de mazare congelata
  • o ceasca de fasole verde congelata
  • 3 catei usturoi
  • o lingurita chimen
  • o lingurita coriandru macinat
  • o lingurita curry
  • sare, piper

Ceapa tocata se caleste putin in ulei, apoi se adauga chimenul, coriandrul, ghimbirul si usturoiul taiate marunt.
Urmeaza cartofii taiati cuburi si lintea. Se adauga apa ( cam de 2-3 degete in cratita). Dupa aproximativ 10 minute se adauga mazarea, fasolea si restul condimentelor. Se mai tine pe foc inca 10 minute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s