Crumble de piersici cu fulgi de migdale

Ingrediente (pentru 3-4 portii):

  • 1 borcan compot piersici
  • 200 gr faina migdale
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr fulgi migdale
  • 3 linguri miere
  • 3 linguri unt de cocos
  • 1 fiola vanilie
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • optional – condiment Kamis pentru prajituri

Piersicile se amesteca cu fiola de vanilie si cu zeama de lamaie (optional si cu alte condimente). Se ia un vas yena si se unge cu un pic de unt – se aseaza piersicile. Separat, faina se amesteca cu fulgii de migdale, praful de copt, mierea si untul – se amesteca pana cand se omogenizeaza bine. Se toarna peste piersici si se baga la cuptorul pre-incalzit, timp de aproximativ 30 minute (trebuie sa se rumeneasca putin).

Crumble de piersici cu fulgi de migdaleCrumble de piersici cu fulgi de migdale

Varianta originala aici.

Crumble de piersici cu fulgi de migdale

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s