Budinca de paste

Ingrediente (pentru 12 briose, dc se pune compozitia in forme de briose):

  • 200 gr paste
  • 300 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 1 fiola rom
  • 100 gr curmale
  • merisoare/stafide dupa gust

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se scurg si se lasa un pic la racit. Curmalele se pun la hidratat in apa fiebinte. Branza de vaci se amesteca cu ouale, romul, curmalele maruntite si merisoarele. Se adauga si pastele si se amesteca bine. Se toarna compozitia in forme de briose (se poate si in vasul yena uns cu un pic de unt) si se baga la cuptor 20-25 minute, pana se rumenesc usor.

Budinca de paste

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s