Biscuiti cu fistic si merisoare

Ingrediente (pentru o tava cu biscuiti):

  • 175 gr unt moale
  • 75 grame zahar
  • 225 grame faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 100 gr fistic
  • 100 gr merisoare

Untul se amesteca cu zaharul si esenta de vanilie. Se adauga apoi faina, fisticul si merisoarele – se amesteca cu mana pana cand se formeaza un aluat.

Se iau bucati din aluat si se infasoara in folie alimentara – se formeaza un cilindru. Aluatul se baga la frigider si se lasa minim o ora.

Biscuiti cu fistic si merisoare

Se scoate si se taie felii de aproximativ 1 cm latime. Se aseaza pe hartie de copt si se baga la cuptorul pre-incalzit aproximativ 15-20 minute, pana se rumenesc usor.

Biscuiti cu fistic si merisoare

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s