Drob de ciuperci

Ingrediente (pentru 2 tavi de chec)

  • 3 cepe mai mari
  • 3 cutii ciuperci (de 3-400 gr)
  • 4 oua
  • 2-3 linguri de pesmet
  • Sare, piper,
  • marar, patrunjel

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei pana devine aurie. Se adauga ciupercile si se mai lasa pe foc 5 minute. Apoi se lasa un pic la racit.
Cand compozitia s-a racit, se adauga ouale, pesmetul, sare, piper, verdeata. Se amesteca bine si se pune in tava tapetata cu hartie de copt.

Drob de ciuperciDrob de ciuperci

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s