Pui in stil asiatic in lapte de cocos

Ingrediente:

  • 600 gr piept de pui
  • 4 ardei capia (de preferinta 2 rosii si 2 portocalii, pentru culoare)
  • 4-5 ciuperci mai mari
  • muguri de bambus (un borcan de 180 gr)
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 cutie (400 ml) lapte de cocos
  • 1-2 lingurite unt de cocos

Pieptul de pui se spala si se taie fasii. La fel, ardeii si ciupercile se taie fasii.

Pui asiatic in lapte de cocos

Usturoiul se taie si se pune in wok impreuna cu untul de cocos. Se lasa un pic la calit, apoi se adauga si puiul si se lasa pana se patrunde. Se adauga si ardeiul gras, ciupercile si mugurii de bambus si se mai lasa un pic pe foc. Se pune si cutia de lapte de cocos.

Pui asiatic in lapte de cocosPui asiatic in lapte de cocos

Se acopera si se lasa sa fiarba; se gusta si se potriveste de sare/piper. E gata cand scade sosul.

Pui asiatic in lapte de cocos

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s