Mic dejun din fulgi de ovaz cu banane

Ingrediente (pentru 2 persoane):

  • o cana fulgi de ovaz
  • 2 cani lapte de migdale (se poate folosi si lapte de vaca)
  • o lingura de unt
  • 2 lingurite sirop de artar
  • scortisoara dupa gust
  • 1 varf lingurita de nucsoara
  • la alegere: caise deshidradate, merisoare, nuci, migdale, bucatele de nuca de cocos, etc

Intr-o tigaie mai mare se pune o lingura de unt; dupa ce se topeste se adauga fulgii de ovaz. Se adauga scortisoara si nucosara si se lasa pe foc 2-3 minute. Laptele se incalzeste la microunde si se toarna deasupra, impreuna cu restul ingredientelor. Se amesteca bine si se lasa pe foc 5-10 minute.

Mic dejun fulgi de ovaz

Se toarna in castronele si se orneaza cu felii de banana.

Mic dejun fulgi de ovaz

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s