Budinca de conopida cu arome indiene

Ingrediente (pentru 4-6 persoane):

  • 2 conopide medii
  • 500 gr iaurt
  • 1 capatana usturoi
  • 4-5 cm radacina de ghimbir (data pe razatoare)
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita boia dulce ardei
  • 2 linguri de pesmet
  • 4 oua
  • 200 gr branza de burduf
  • parmezan

Conopida se desface in bucatele mai mici si se fierbe in apa cu sare timp de 10-15 minute; se verifica cu o furculita cand incepe sa se inmoaie usor. Se scoate, se scurge de apa si se lasa un pic la racit.

Se curata ghimbirul si usturoiul si se zdrobesc. Intr-un vas se pune iaurtul, usturoiul, ghimbirul, turmericul si boiaua dulce – se amesteca totul bine.

Budinca de conopida cu arome indiene

Separat se bat ouale; se amesteca cu branza. Se adauga iaurtul si cele 2 linguri de pesmet.

Un vas yena se unge cu un pic de unt. Se aseaza conopida scursa bine, apoi deasupra se toarna compozitia. Peste se presara parmezan. Se baga la cuptorul preincalzit timp de 30 minute.

Budinca de conopida cu arome indieneBudinca de conopida cu arome indiene

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s