Somon cu ciupercute

Ingrediente:

  • 2 bucati somon
  • ciuperci champignon (sau orice fel de ciuperci)
  • o capatana usturoi
  • jumatate de rulou branza de capra (50 gr)
  • frunze proaspete de coriandru sau busuioc
  • un pic de unt (sau ulei de cocos) pentru uns tigaile
  • alte condimente dupa gust – cimbru, piper, etc

Intr-o tigaie se incalzeste un pic unt si se pune somonul.

Se curata/ preseaza usturoiul. Se pune in tigaie un pic de unt/ulei de cocos si se lasa usturoiul 30 secunde. Ciupercile se spala si se maruntesc – se adauga in tigaie si se lasa un pic pe foc. Se adauga restul de condimente si branza. Cand e aproape gata se pun si frunzele proaspete, tocate marunt.

Somon cu ciupercute

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s