Mere coapte cu fulgi de ovaz

Ingrediente (pentru 2 persoane):

  • 2 mere mari
  • cateva linguri fulgi de ovaz
  • fulgi de migdale
  • stafide
  • scortisoara din belsug

Merele se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se aseaza intr-un vas yena, se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor (treapta de jos, 200-250 grade, 15-20 minute). Se mai verifica din cand in cand – cand merele s-au inmuiat, se adauga stafidele, fulgii de migdale, scortisoara si fulgii de ovaz. Se mai baga la cuptor pentru cateva minute.

Mere coapte cu fulgi de ovaz

Se mai pot adauga merisoare, nuci, etc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s