Salata de praz

Ingrediente:

  • 5 tulpini praz
  • 2-3 linguri maioneza; eventual se poate pune 1 lingura maioneza si 2 linguri iaurt grecesc
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • patrunjel sau marar – de preferinta proaspat dar merge si uscat
  • dupa gust – sare, piper

Prazul se taie marunt. Se pune la fiert apa cu putina sare- cand da in clocot se pune prazul taiat. Se mai fierbe pana da din nou in clocot (prazul trebuie sa ramana un pic al dente).
Se scoate intr-o sita si se lasa sa se scurga bine; dupa ce se raceste se amesteca cu restul ingredientelor.

Salata de praz

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s