„Trufe” cu caise

Ingrediente (pentru aprox. 22 trufe):

  • 300 gr caise deshidradate
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • pentru topping – fistic nesarat, fulgi cocos

Caisele se pun la hidratat peste noapte. A doua zi, excesul de apa se arunca. Se baga la blender impreuna cu zeama de lamaie.

"Trufe" cu caise

Pasta obtinuta se baga jumatate de ora la frigider (se modeleaza mai usor).

Fisticul se curata si se zdrobeste; se pregatesc si fulgii de cocos.

"Trufe" de caise

Din pasta de caise se formeaza bilute care se tavalesc prin fistic sau cocos – se pun apoi in forme de hartie pentru bomboane. Se pot baga un pic la congelator ca sa se intareasca mai bine.

"Trufe" de caise

"Trufe" de caise

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s