Bilute cu spanac si parmezan

Ingrediente (pentru aprox. 25 bilute):

  • 200 gr spanac dezghetat si stors bine
  • 6 oua batute bine
  • 2 cupe si jumatate de pesmet
  • 1 cupa parmezan
  • 2 cepe taiate foarte fin
  • 100 gr unt topit
  • piper

Toate ingredientele se amesteca bine intr-un bol. Se formeaza bilute (daca e nevoie se mai ingroasa compozitia cu un pic de pesmet) si se pun la cuptorul pre-incalzit, pe hartie de copt, aproximativ 25-30 minute.

Bile cu spanac si parmezan

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s