Creveti cu sos de usturoi

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 1 kg creveti decorticati
  • 3 capatani usturoi
  • 1/2 lamaie
  • 1/4 pachet de unt (cam 50 gr)
  • 1 legatura patrunjel proaspat

Se curata si se zdrobeste usturoiul.

Intr-o tigaie se toarna un pic de ulei de masline si se incinge. Se adauga crevetii si se lasa cateva minute pe foc. Se adauga usturoiul, sucul de la jumatate de lamaie si untul. Cand sunt gata se pune si patrunjelul maruntit.

Creveti cu sos de usturoi

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s