Calamari la tigaie

Ingrediente:

  • calamari
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel proaspat

Calamarii se curata si se taie. Se sterg cu un prosop de hartie. Usturoiul se curata si se zdrobeste.

Calamari la tigaie

Intr-o tigaie mai lata se incinge putin ulei. Se pun calamarii si se sareaza un pic. Se tin pe foc pana se rumenesc usor.

Calamari la tigaie

Pe un platou se presara patrunjelul taiat; deasupra se toarna un pic de ulei de masline si usturoiul pisat – se amesteca.

Calamari la tigaie

Cand calamarii sunt gata se scot pe platou si se amesteca cu sosul.

Calamari la tigaie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s