Budinca cu paste

ngrediente:

  • 250 gr paste fainoase (jumatate de pachet)
  • 200 g telemea
  • 2 oua
  • 350 ml lapte dulce
  • 4 linguri pasta de curmale
  • vanilie
  • unt pentru uns tava

Se fierb pastele; se mai lasa 10-15 minute in apa fierbine, apoi se scurg.

Ouale se amesteca cu pasta de curmale, apoi se adauga laptele, vanilia si telemeaua (rasa sau zdrobita). Se pun si pastele si se amesteca bine.
Se unge un vas yena cu unt, se toarna compozitia si se baga timp de 30-40 minute la cuptorul pre-incalzit.

Budinca de paste

Reteta originala aici

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s