Briose cu spanac si feta

Ingrediente (pentru aprox. 22 briose)

  • 375 gr faina
  • 250 gr spanac (decongelat si scurs bine)
  • 300 gr branza feta (faramitata)
  • 100 gr rosii uscate
  • 330 ml lapte
  • 90 gr unt
  • 2 lingurite parmezan
  • 1 ou
  • 1 praf de copt

Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca. Faina se amesteca cu spanacul, rosiile, feta, parmezanul si praful de copt. Separat, laptele se amesteca cu oul si untul topit.

Briose cu spanac si feta

Compozitia se omogenizeaza, se toarna in formele de briose si se baga la cuptor aproximativ 20 minute.

Briose cu spanac si feta

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s