Gratin de zmeura si migdale

Ingrediente:

  • 480 ml lapte (de migdale, cocos sau lapte de vaca)
  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 300 gr zmeura (scursa bine daca e decongelata)
  • 80 gr faina de migdale
  • vanilie (pastaie, dar se poate folosi si esenta)

Laptele se da in clocot cu vanilia. Ouale se bat usor cu zaharul. Se adauga pudra de migdale peste oua. Apoi laptele amestecand in continuu. In castronele de ceramica unse cu unt se presara fructele si apoi se toarna amestecul – cam 10 zmeurici la 1.5 polonice de amestec.

Gratin cu zmeura

Se coace la 180 de grade, 30 de minute.

Gratin cu zmeura

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s